Idag blir det konst

God dagens!

Idag är det onsdag och för er som inte vet vad det innebär så ska jag nu berätta det. En gång i veckan har jag och min sambo en dag där en av oss planerar en aktivitet som vi ska göra när vi kommer hem från jobbet. Den här veckan är det min sambos tur att bestämma och hon pratade om att vi skulle gå och kolla på konst på Södermalm. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om konst, men det blir säkert kul. Södermalm tycker jag väldigt mycket om och där kan jag med glädje spendera en hel eftermiddag, det är en sån avslappnad miljö på Södermalm jämfört med det andra delarna i centrala Stockholm. Jag vet att min sambo tycker väldigt mycket om konst och jag är absolut beredd på att ge henne en chans, hon följde trots allt med mig på ishockey förra veckan när det var jag som var ansvarig för att hitta på någonting.

Anledningen till att vi började med den här typen aktiviteter en dag i veckan var för vi kände att det kanske var dags att se om vi kunde hitta något intresse utöver matlagning som vi hade gemensamt. Hittills har det varit en riktig succé, hon har fått upp ögonen för paddeltennis och jag har fått en helt annan syn på teater. Som ni kanske märker så skiljer det sig en del i vad vi har för intressen, jag är mer lagd åt sport medans min sambo är väldigt intresserad av kultur. Jag vill dock bli mer insatt i den biten också, jag är en öppen person som inte är rädd för att upptäcka nya intressen. Idag är det konst som står på schemat och jag är väldigt taggad på hur min reaktion kommer att vara, vi får hoppas på ännu en succé helt enkelt.