Gillar du att handla på loppis?

God morgon, god morgon. Jag är mycket förtjust i konst och hantverk och jag har ett öga för vad som kan passa i mitt hem. Vad är konst? För mig är det att inreda min lägenhet med vackra äldre saker som inte alla andra har, och jag gör mina bästa fynd när jag går till någon loppis. Att det skulle vara dyrt med “konst” stämmer inte, i alla fall inte när man väjer att hitta vackra saker på en loppis i Karlstad som heter Vassvikens Gammalt & Nytt. 

Jag tycker det är roligt att gå till secondhandbutiker och loppmarknader, ett intresse jag fick en gång i tiden för många år sedan då min mamma drog med mig till sådana butiker, och när jag flyttade till min första lägenhet köpte jag det mesta ifrån olika loppisar. Sedan har det bara fortsatt och nu bor jag i min tredje lägenhet och jag har inrett den precis som jag vill ha den och väldigt många pryar kommer från Vassvikens Gammalt & Nytt. Det här är både en loppis i Karlstad och en loppis i flera andra städer då det är en loppis som åker runt med delar av sortimentet så att så många som möjligt ska kunna handla av dem. Jag har sparat en del pengar genom att inte köpa nya prylar och möbler och det är bra för miljön också att inte ständigt köpa nytt. Jag kan tänka mig att det är flera av er som tycker om att handla på loppisar precis som jag, och har ni ännu inte haft möjlighet att handla av Vassvikens Gammalt & Nytt så hoppas jag att ni ska upptäcka vilken underbar loppis i Karlstad med omnejd det är.