Konst lyser upp tillvaron

Det har varit så förskräckligt dåligt väder, grått och trist ute de senaste månaderna så det är inte riktigt klokt. Jag längtar till ljusare tider och till varma och härliga sommardagar. Allt som kan lysa upp tillvaron under denna årstid tackar jag inte nej till. Som tur är så är jag intresserad av konst och det är verkligen mitt livselixir just nu att både gå på utställningar men så har jag även köpt en tavla som lyser upp min tillvaro. Jag ska berätta om en konstnär som finns till för alla som är intresserade av konst i Norrtälje med omnejd, har ni hört talas måhända om konstnären med sitt företag Raija Gustafsson Konst? 

Konst är verkligen någonting som går rakt in i hjärtat på mig! Det som är så härligt med konst i allmänhet och Raija Gustafssons konst i Norrtälje i synnerhet är att det känns som om den talar direkt till mig, dem vill säga något som bara jag kan ha svaret på. Det får mig att börja fundera och reflektera, och tro det eller ej, konst gör att jag glömmer av alla sorger och bekymmer som mestadels är relaterade till årstidens brist på ljus och värme. Jag får både ljus och värme när jag går på någon utställning eller som då jag köpte en tavla av Raija Gustafsson Konst. Jag önskar inget mer än att även er tillvaro ska få lysas upp lite grand, därför vill jag så gärna att även ni ska gå på någon utställning eller varför inte köpa en tavla av Raija Gustafsson Konst i Norrtälje och Uppsala med omnejd. Jag har i alla fall hittat någonting som jag tycker mycket om och det hoppas jag förstås att ni ska göra också.