Konst för oss i Mölnlycke med omnejd

Kajsa Stamnekovic ägnar sig åt konst i Mölnlycke bland annat och då jag tillhör den här kategorien av människor som anser att konst är en nödvändig del av livet för att må bra så bestämde jag mig för att skriva ett inlägg om denne konstnär, det vore så roligt om jag kunde väcka intresset i en enda människa att bli lite intresserad av konst här i Mölnlycke. 

Jag har förstås redan en liten skara av följare som delar mitt intresse men sedan kommer det ständigt nya läsare på besök här i min blogg, och det är i första hand till er jag vänder mig. Ni har säkert om ni ser er om i era bostäder sådana saker framme eller hängandes på väggarna som ni tycker om? Det kan vara tavlor då till exempel, eller planscher, eller något annat ni tycker om. Ni kanske säger att just ni inte är särkilt intresserade av konst, men det stämmer nog inte för då hade ni ju inte haft tavlor på väggarna eller prydnadsföremål framme. Jag hoppas kunna ta ert intresse för konst ytterligare en nivå genom att rekommendera er att kika vidare på Kajsa Stamnkovics konst i Mölnlycke. Till att börja med vorde det fint om ni ville kika in på hennes hemsida, där finner ni ett urval av de tavlor hon har målat. Kan ni inte gå in där på hemsidan och efteråt komma tillbaka till mig på bloggen och tala om för mig vad ni tyckte? Jag köpte en tavla av henne för ett tag sedan med ett motiv jag tycker riktigt mycket om. Jag betalade inte särskilt mycket för tavlan, det behöver inte kosta en förmöghenhet att köpa en fin tavla. Det var allt för den här gången om denne komnstnär/konst i Mölnlycke.